Συρία προς ΟΗΕ: να σταματήσουν οι επιδρομές της παράνομης συμμαχίας που διευθύνεται από τις ΗΠΑ.Κατέστρεψαν τις υποδομές,σκότωσαν πολίτες, να πληρώσουν…..

dimpenews.com

Pour Damas, la «coalition illégitime» menée par les USA devra payer pour la destruction de la Syrie

H Συρία απαίτησε από τον ΟΗΕ να σταματήσουν οι αεροπορικές επιδρομές της συμμαχίας που διευθύνεται από τις ΗΠΑ. Σύμφωνα με τη Δαμασκό αυτές οι επιθέσεις προκάλεσαν το θάνατο εκατοντάδων πολιτών κατέστρεψαν πολυάριθμες υποδομές και έθεσαν σε κίνδυνο το μέλλον της χώρας.

Η διεθνής συμμαχία που οδηγείται από τις ΗΠΑ κατά της Daesh σε Ιράκ, Συρία ανακοίνωσε στις 21 Ιουλίου την καταστροφή επί συριακού εδάφους των πετραλαικών υποδομών που ελέγχονταν από το Ισλαμικό Κράτος.

Η ανακοίνωση αυτών των νέων αεροπορικών επιθέσεων επέρχεται καθώς η συριακή αποστολή στα Ηνωμένα Έθνη είχε σοβαρά επικρίνει την επιχείρηση των βομβαρδισμών που πραγματοποιήθηκαν επί συριακού εδάφους από την Washington και τους συμμάχους της με επιστολή που απευθύνθηκε στις 14 Ιουλίου στον ΓΓ του ΟΗΕ και στον πρόεδρο του Συμβουλίου Ασφαλείας.

«Η συριακή κυβέρνηση επιμένει στο γεγονός ότι [οι βομβαρδισμοί της διεθνούς συμμαχίας] οφείλουν να ολοκληρωθούν και ότι τα μέλη αυτής της παράνομης συμμαχίας πρέπει ν΄αναλάβουν…

View original post 135 mots de plus

Publicités

Laisser un commentaire

Entrez vos coordonnées ci-dessous ou cliquez sur une icône pour vous connecter:

Logo WordPress.com

Vous commentez à l'aide de votre compte WordPress.com. Déconnexion / Changer )

Image Twitter

Vous commentez à l'aide de votre compte Twitter. Déconnexion / Changer )

Photo Facebook

Vous commentez à l'aide de votre compte Facebook. Déconnexion / Changer )

Photo Google+

Vous commentez à l'aide de votre compte Google+. Déconnexion / Changer )

Connexion à %s